Denis Makelaardij


Welkom op de site van Denis Makelaardij, een dynamisch jong en energiek bedrijf, dat op een unieke wijze uw belangen behartigt op het gebied van Makelaardij.

Koop en verkoop van onroerend goed zijn vaak emotionele zaken. Een afscheid van het oude, een perspectief van het nieuwe. Daarbij moet u kunnen steunen op een adviseur die betrokken is en klantgericht werkt. Die alert is en actief uw belangen behartigt. Een persoon die uw vertrouwen waard is. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning, de aankoop van een nieuwe woning of de financiering van uw nieuwe droomhuis.


Wij zijn specialisten op het gebied van aan- en verkoop van uw woning. Voor de financiering van uw nieuwe woning werken wij nauw samen met de heer Marco Denis FFP van Financieel Adviescentrum Eindhoven, ofwel kortweg FAC Eindhoven. De heer Denis is gecertificeerd financieel planner (FFP). Voor meer informatie over hypotheken, verzekeringen en financiƫle planning verwijzen wij u graag door naar de website van de heer Denis: www.fac-eindhoven.nl. Denis Makelaardij en FAC Eindhoven zijn een uniek samenwerkingsverband aangegaan, waarbij U recht heeft op gratis aankoopbemiddeling indien u FAC Eindhoven hypotheekadvies en bemiddeling laat verzorgen. Een unieke combinatie, zodat U weet waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst. Lees er meer over op onze website onder het kopje Hypotheken en Aankoopbegeleiding.

De dienstverlening van Denis Makelaardij komt in het kort neer op:

Professionaliteit
Deskundigheid
Kwaliteit
Betrokkenheid
Klantgerichtheid

                                       Maar vooral ZEKERHEID.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend met ons contact opnemen

disclaimer  |  privacy statement  |  dienstenwijzer  |  klachtenprocedure  |  contact