AankoopbegeleidingDe aankoop van een woning

Bij de aankoop van uw nieuwe woning komen er veel zaken op u af.
In korte termijn moet u veel belangrijke beslissen nemen. Is de vraagprijs
reëel? Waar dient u rekening mee te houden? Doet u een bod met ontbindende
voorwaarden? Welke juridische zaken spelen er bij de aankoop van een woning? Welke bepalingen moeten er in de koopakte worden opgenomen? Is een bouwtechnische keuring noodzakelijk? Allemaal zaken waar u als koper rekening mee dient te houden. Met de specialistische kennis van onze aankoopmakelaar staat u niet alleen.

Waarom Denis Makelaardij?

Voor een uiterst scherp tarief bieden wij u het volgende:

Gratis en geheel vrijblijvend zonder verdere verplichtingen plaatsen van een zoekopdracht;
Bezichtiging van de nieuwe woning samen met een ervaren aankoopmakelaar;
Nabespreken van de bezichtiging en - indien gewenst - een schriftelijke rapportage over de woning;
Onderhandelingen met de verkopende partij;
 Hypotheekadvies en bemiddeling door Marco Denis FFP van FAC Eindhoven;
Controle en toelichting koopakte;
Gunstige notaristarieven;
Inspectie van de woning voor het transport bij de notaris;
Controle notariële akten en aanwezigheid bij het notaris;
Aankoopadvies- en begeleiding is geheel gratis indien u via FAC Eindhoven uw financiering regelt.
 

Het plaatsen van een gratis zoekopdracht

Samen met u inventariseren wij uw persoonlijke wensen met betrekking tot uw nieuwe woning. Op basis van uw wensen kunt u bij ons een gratis zoekopdracht plaatsen. Wij gaan vervolgens actief voor u op zoek naar de woning die zo veel mogelijk voldoet aan de door u opgegeven criteria. Tevens kan onze Erkend Hypotheekadviseur voor u geheel gratis en vrijblijvend bekijken in welke prijsklasse u een woning kunt zoeken. Indien wij een woning hebben gevonden die aan uw wensen voldoet, nemen wij contact met u op en kunt u gebruikmaken van onze aankoopmakelaar of onze Erkend Hypotheekadviseur. Dit laatste is echter niet verplicht. Met het plaatsen van een gratis zoekopdracht zit u dus nergens aan vast.

Wat doet onze aankoopmakelaar?

Onze aankoopmakelaar begeleidt het gehele traject vanaf de eerste bezichtiging tot en met het transport bij de notaris. De onderhandelingen worden in overleg met u gevoerd door de aankoopmakelaar. Hierdoor weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw nieuwe woning. In de koopakte worden, naast bijvoorbeeld de wettelijke bedenktijd, de ontbindende voorwaarden van financiering en het recht op een finale inspectie voor transport nog een groot aantal belangrijke artikelen in de koopakte opgenomen, waar onze aankoopmakelaar het fijne van weet. Alle artikelen in de koopakte worden door onze aankoopmakelaar doorgenomen en gecontroleerd op juistheid. Hij zorgt er voor dat alle mondeling eerder overeengekomen afspraken op een juiste wijze schriftelijk worden vastgelegd in de koopovereenkomst. De aankoopmakelaar zal aanwezig zijn tijdens het transport bij de notaris. U bent er van verzekerd dat uw belangen goed worden behartigd gedurende het gehele aankooptraject.

Tarief

U kunt uw belangen met een gerust hart overlaten aan onze aankoopmakelaar. Voor een tarief van slechts 0,50% *) van de aankoopprijs (exclusief BTW) bent u er verzekerd van dat uw belangen op een betrouwbare en correcte manier worden behartigd.

*) met een minimum van € 750,00 (exclusief BTW). Indien na de bezichtiging door onze aankoopmakelaar in overleg met U de aankoop niet doorgaat, bedragen de kosten € 100,00. Indien de eerste woning niet tot een aankoop leidt, maar de tweede woning wel, dan wordt de reeds gefactureerde € 100,00 in mindering gebracht op de courtage. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Indien u via FAC Eindhoven de hypotheek sluit, kunt u geheel gratis gebruik maken van alle hierboven genoemde diensten van onze aankoopmakelaar. Zowel bij de aankoop als bij de financiering van uw nieuwe woning worden uw belangen dan optimaal behartigd. 

 

disclaimer | privacy statement | dienstenwijzer | klachtenprocedure | contact