De Estate Makelaars
 
Marco van der Kruk
Zwijndrecht, Heerjansdam en Papendrecht

Als oprichter van de Estate franchise organisatie ben ik vanaf het eerste uur betrokken bij de 123estate formule. Met veel plezier ben ik al 15 jaar als makelaar actief, door de rechtbank beëdigd en ingeschreven in het VastgoedCert register.

Juist in deze moeilijke woningmarkt is het voor mij een uitdaging om mezelf als makelaar te onderscheiden met een persoonlijk en actief plan van aanpak. Makelen is "people business". Het doet mij dan ook goed dat veel oude klanten weer opnieuw de aan- of verkoop van de woning aan mij toevertrouwen of mij als makelaar aanbevelen aan familie en vrienden.

Een beter compliment kan je niet krijgen.

 

Marco van der Kruk
marco@estatemakelaar.nl
06 - 12 82 27 59

 
 
Edwin Tijssen
Hendrik-Ido-Ambacht

Al meer dan 15 jaar ben ik met plezier en enthousiasme werkzaam in de makelaardij: eerst in Rotterdam en daarna in Dordrecht. En inderdaad tussen beide steden ligt mijn woonplaats Hendrik- Ido-Ambacht, het accent van mijn werkgebied.

De formule van Estate Makelaar met de onderscheiden werkwijze werkt: het kantoor groeit lokaal maar ook regionaal. U als opdrachtgever bent hier ook bij gebaat, want het woningaanbod in Ambacht is namelijk veel groter dan de lokale vraag. Als regiomakelaar brengen wij dagelijks uw woning in de gehele Drechtsteden en een deelgebied van Rijnmond onder de aandacht. Hierdoor trekken wij ook kopers aan van buiten Ambacht.

Daarnaast is een huis verkopen meer dan een bord in de tuin plaatsen of een internetvermelding. Het vraagt een professionele aanpak in het gehele traject met een optimale communicatie naar u als opdrachtgever. Graag wil ik u ontmoeten als u denkt aan aan- of verkoop.

 

Edwin Tijssen
edwin@estatemakelaar.nl
06 - 33 63 87 90

 
 
Carolien Koster
Dordrecht, Barendrecht, Rhoon en Poortugaal

Mijn naam is Carolien Koster, geboren en getogen in Dordrecht. Ik ben al ruim 13 jaar werkzaam in de Makelaardij. Destijds ben ik van start gegaan in Rotterdam, daarna wat jaren werkzaam geweest in Papendrecht. De laatste 8 jaar full-time aan het makelen in Dordrecht.

Sinds 2009 ben ik uw Estate Makelaar voor Dordrecht. Ik richt me op aan- en verkoop en taxaties.

Mijn kernwaarden zijn: Persoonlijke betrokkenheid, openheid en integriteit. Juist nu wij ons bevinden in een moeilijke woningmarkt vind ik dit van groot belang. Verder is het belangrijk dat voordat ik u van dienst kan zijn, ik volledig op de hoogte ben van uw wensen- en eisenpakket. Alleen zo kan ik een goed advies op maat aan u uitbrengen.

Indien u tot aan- of verkoop over wenst te gaan, kunt u te allen tijde contact met mij opnemen voor een persoonlijk advies. Ik kom dan graag bij u thuis om onze werkwijze te bespreken.

 

Carolien Koster
carolien@estatemakelaar.nl
06 - 20 50 00 30

 
 
Ferry Spoormaker
Ridderkerk

Ik ben Ferry Spoormaker. Sinds april 2009 ben ik onder de Estate formule als zelfstandig ondernemer in Ridderkerk van start gegaan. Na vele jaren ervaring bij diverse makelaarskantoren was het tijd mijn wens om ondernemer te worden te verwezenlijken.

Met Estate heb ik de ideale combinatie gevonden. Ik werk deels vanuit mijn huis in Ridderkerk en deels vanuit ons kantoor in Ambacht. Dat de formule, in combinatie met goede mensen, goed aanslaat is in korte tijd al bewezen.

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen, kom ik graag vrijblijvend bij u langs om u te adviseren en kennis te maken.

 

Ferry Spoormaker
ferry@estatemakelaar.nl
06 - 23 75 95 05