Home 
 Softwareproducten 
 Diensten 
 Referenties 
 Contact 
 Nieuws 
 Links 

  Mededeling: 

 Geachte bezoeker, deze product pagina zal de komende tijd regelmatig wijzigen. Wij doen ons best de informatie zo snel mogelijk uit te breiden en aan te vullen. Heeft u vragen, bel of mail ons gerust.

 REALonline is de geheel vernieuwde en veel uitgebreidere opvolger van REAL@web. Vanaf 1 juni 2010 is REALonline verkrijgbaar.

 Wist u dat u bij KB Estate-Ware met REALonline behalve een gebruiksvriendelijk en tijdbesparend pakket ook meteen de meest complete internetpresentatie van uw aanbod heeft, die er op dit moment verkrijgbaar is? Uiteraard is er ook een app om REALonline op je telefoon te gebruiken: POCKETonline.

 Uw woningaanbod kan ook via REALonline naar wens naar diverse grote portals worden doorgesluisd. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van XML-koppelingen. Dit verzekert - in tegenstelling tot spidering - een up-to-date en correcte weergave van uw woningaanbod.   Waarom REALonline?


 REALonline is toegankelijk,
     ook via app
:
de voordelen van web-based zijn hier gecombineerd met de voordelen van een cliënt-serverpakket: het pakket is overal toegangelijk via de webbrowser (Internet Explorer) waardoor u overal waar u Internetverbinding heeft (mogelijk ook op uw telefoon) toegang heeft tot uw gegevens .Tegelijk kunt u documenten lokaal binnen Word of Open Office genereren en aanpassen; ook mails genereren binnen Outlook is mogelijk. U kunt zelf kiezen waar u documenten opslaat: lokaal en/of binnen REALonline. Van uw gegevens in REALonline wordt uiteraard een back-up gemaakt.
Via de telefoonapp altijd toegang!

 

 REALonline legt vast:
activiteiten (taken, afspraken, notities); deze worden vastgelegd bij het object en/of de betreffende prospect.

     
Hierdoor gaat er geen informatie verloren en de prospect kan perfect worden gevolgd en (automatisch) worden geïnformeerd, bijvoorbeeld bij een prijswijziging van een pand.

 
REALonline bespaart tijd:
minimale invoer van gegevens met maximale output: na eenmalige invoer, kunnen de gegevens worden gebruikt voor vele doeleinden zoals (model-)documenten, eigen site, woonportals, leggen van onderlinge relaties, electronische raampresentaties, facturatie, mailings, verkoperdossier, etc.

 

 REALonline is flexibel:
geen verplichte velden. U kunt zelf modeldocumenten wijzigen en maken. Dankzij het generieke actiemodel kunt u in de Organiser zelf werkzaamheden of vervolgtaken toevoegen aan de toch al complete lijst. Aan relaties, objecten en acties kunnen velden worden toegevoegd, zodat u gegevens die u bij deze onderdelen wilt kunnen noteren, ook kunt vastleggen.

 

 REALonline is gebruiksvriendelijk:
een snelzoekfunctie, zo min mogelijk muiskliks om ergens te komen, het volledige scherm wordt benut, koppeling met u reeds bekende applicaties zoals Word en Outlook Mail, uw gegevens zijn snel en simpel toegankelijk, de agenda heeft een Outlook ‘look&feel’agenda maar met specifieke aanvullingen voor de makelaardij.

 

Kortom: REALonline is een totaaloplossing voor de makelaardij tegen minimale kosten!

 

   Een greep uit de vele voordelen: 

U kunt meteen aan de slag.

 Kosten- en tijdbesparend.

    Innovatief en toekomstgericht ontwerp.

    Eenduidige en logische opbouw.

    Toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

    Vier pakketvormen: er is vast een vorm die op uw wensen aansluit.

    Gegevens maar één keer registreren, maximale output bij minimale input.

    Minder manuren en drastische verlaging foutenkans.

    Hoge performance van een uitermate stabiel systeem.

 Volledig geïntegreerd e-mailcomponent.
 
Na invoer staan de panden op uw website en de via XML gekoppelde portals zoals Funda, Jaap etc.
Inschrijvingen en reacties op objecten zijn meteen zichtbaar in REALonline.

    Uw woningaanbod wordt  realtime geupdated, altijd de laatste stand van zaken online.

    U kunt vanaf elke pc met internet werken, dus overal ter wereld inloggen.

    Helpdesk: online handleiding in het pakket. Wij ondersteunen u via onze helpdesk en desgewenst middels schermovername op afstand.

    U kunt de inrichting van het systeem naar wens aanpassen aan uw werksituatie.

    Updates worden automatisch aangeboden.

    KB Estate-Ware is aangesloten bij ICT-Office en handelt volgens de Algemene Voorwaarden van ICT-Office/FENIT (Federatie Nederlandse IT-bedrijven) .

 

Samenvattend: REALonline is een all-in-one systeem. Alle activiteiten, objecten, relaties, afspraken en documenten zitten in één systeem en zijn snel en eenvoudig op te vragen


   Kies nú de REALonline-versie die bij u past

Óf neem contact met ons op voor uitvoerige uitleg en begeleiding bij uw keuze.


  Stuur me uitgebreide documentatie over REALonline