Vraagprijs € 249.000,- k.k.
Bouwjaar1917
Perceel383 m²
Woonoppervlakte202 m²
Inhoud782 m³
Aanvaarding in overleg
Dit prachtige pand met veel karakter heeft veel te bieden. Hier is ook dubbele bewoning mogelijk. Moet je zeker zien!

Indeling:

De hoofdwoning (huisnummer 46)

Souterrain:
Via het trappenhuis bereik je (ook) de kelderruimte.

Hier zijn twee provisieruimtes:

ruimte 1 (met trap naar de verdieping): ca. 7.9 x 1.40 m.
ruimte 2: ca. 3.80 x 4.00 m. Hier bevindt zich ook de c.v. ketel (Rodiac, d.d. 1998)

Parterre:
(de verdiepingshoogte bedraagt ca. 3,10 m!)

De inpandige entree biedt via een trap en de authentieke, dubbele voordeur, toegang tot de welkomsthal.

In de welkomsthal met garderobenis bevinden zich het trappenhuis, een fraaie wandkasten en is er toegang naar de woonkamer, de tuinkamer en de keuken. Hier is ook de (moderne) meterkast met 9 groepen, 2-fasengroep, 3 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar.

De woonkamer 8.10 x 4.10 / 3.73 m. (voormalige woonkamer ensuite) is voorzien van een boereneiken plankenvloer en een brede schuifpui naar de tuinkamer.

De heldere tuinkamer 3.75 x 2.64 m. met inbouwspots heeft dubbele openslaande deuren naar het terras. Ook is de garage (en de bovenwoning) vanuit hier van binnenuit te bereiken.

De tuin ligt op het westen. Hier bevindt zich een ruim terras, gazon, het zwembad en de tuinberging. De tuin is achterom bereikbaar.

In de keuken 4.95 x 2.75 m. bevindt zich een moderne keukeninstallatie in lijnopstellilng. Deze is voorzien van koelkast, oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en ruim voldoende bergruimte. Daarnaast is er een ruime vaste wandkast.

Via de keuken bereik je de pantry, waar de mogelijkheid is om wasmachine en droger aan te sluiten. Via de pantry kan je naar de eerste badkamer, maar ook naar de tuin.

Badkamer 1: 3.36 x 2.35 m. Deze is geheel betegeld en voorzien van wandcloset, vaste wastafel, ligbad, separate douchecabine en radiator.


De garage (ook vanuit het woonhuis bereikbaar) 8.90 x 3.50 m. met fraaie, authentieke poortdeuren, vormt ook de entree van de bovenwoning.
De garage is gedeeltelijk onderkelderd (momenteel ten behoeve van de bovenwoning).

Verdieping:
Via de brede overloop met vaste wandkast bereik je:

Slaapkamer 1: 4.10 x 3.50 m.
Slaapkamer 2: 3.69 x 3.70 m.
Slaapkamer 3: 3.06 x 2.10 m.

Via de tussenkamer 5.18 x 2.87 m. bereik je de 2e badkamer.

Badkamer 2: 2.88 x 2.67 m. Deze is geheel strak modern betegeld en voorzien van whirlpool, vaste wastafel in badmeubel, 2e wandcloset en design radiator

2e verdieping:
via een brede overlooop bereik je:
Slaapkamer 4: 4.04 x 2.75 m. (nu ingericht als walk-in closet)
Slaapkamer 5: 7.50 x 3.55 m. met vaste wandkast.

3e Verdieping:
Hier bevindt zich de zoldervliering met bergruimte.


De bovenwoning (huisnummer 46a, zelfstandig):
De bovenwoning is voorzien van eigen voorzieningen (gas, water en electriciteit via eigen meterkast) en een eigen c.v. installatie (ketel: Remeha d.d. 2011)

Vanuit de garage bevindt zich ook de verdiepingstrap naar de bovenwoning.

Verdieping:
Via de overloop met garderobe, bereik je de keuken ca. 12 m², met oven, keramische kookplaat, afzuigkap, bergruimte in kasten en aansluitmogelijkheid voor witgoed. Hier bevindt zich ook de trap naar de 2e verdieping.
Naast de keuken bevindt zich de woonkamer, ca. 13 m².

2e Verdieping:
Hier bevindt zich de gedeeltelijk betegelde badkamer, mat toilet, vaste wastafel en douchecabine.

Daarnaast bevindt zich de slaapkamer (ca. 13 m²).

3e verdieping:
Hier bevindt zich een zolderruimte.

Algemeen:
Dit ruime pand is goed en met zorg onderhouden en bijgehouden. Het geheel is modern afgewerkt en zo goed als instapklaar. Authentieke elementen, zoals de fraaie glaspartijen, plafondornamenten, paneeldeuren, de fraaie voorgevel met geknipt voegwerk en het mooie trappenhuis zijn in goede staat behouden.

Technisch is het huis up to date.

Het pannendak is vernieuwd in 1997. Platte daken zijn vernieuwd in 2007 en het dak van de tuinkamer is in 2005 vernieuwd. Ook de achtergevel is in dat jaar gestuct.
Het pand is voor het grootste gedeelte voorzien van dubbelglas in de authentieke hardhouten kozijnen. Gedeeltelijk is het pand (aan de achterzijde) voorzien van kunststof kozijnen met dubbel gelazing en rolluiken.

Dit pand moet je zien!