Bouwjaar1921
Perceel91 m²
Woonoppervlakte85 m²
Inhoud233 m³
Aanvaarding in overleg
Wonen aan de rand van het centrum in dit ruime, karakteristieke woonhuis met tuin en berging.

Indeling:
Parterre:
Via de entree bereik je de welkomsthal met trappenhuis, die zich in het midden van het pand bevindt.

Links van de entree bevindt zich de keuken, 4.36 x 2.95 m.

De heldere leefkeuken is voorzien van een moderne keukeninstallatie in lijnopstelling, met luxe gasfornuis met elektrische oven en afzuigkap, vaatwasser en ruim voldoende bergruimte in kasten en ladeblok.

De keuken heeft een openslaande deur naar de tuin.

De tuin is geheel omsloten en is bestraat met trottoirtegels. De tuin ligt op het zuidoosten en via de tuin is ook de kleine buitenberging bereikbaar.

De woonkamer 4.67 x 3.70 m. bevindt zich aan de rechterzijde van de entree en is voorzien van een moderne laminaatvloer en een vaste wandkast.

Via de woonkamer is de overloop naar het betegeld toilet met fonteintje en de berging bereikbaar.

De berging 3.60 x 2.39 m. is ook vanaf de straat bereikbaar. Hier bevindt zich ook de meterkast. Die is voorzien van 4 groepen, aardlekschakelaar, slimme meters en watermeter.

Via de overloop bereik je ook de voormalige 1e badkamer. Hier bevindt zich ook de aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger.

Verdieping:
Via een brede overloop met ruime vaste wandkast (ca. 2 m²) en een tweede bergkast (ca. 1 m²) bereik je:

Slaapkamer 1: 4.36 x 3.00 m. met laminaatvloer.
Slaapkamer 2: 3.41 x 3.00 m. met laminaatvloer.

De ruime badkamer ca. 4.39 x 1.92 m (dit is een voormalige 3e slaapkamer) is voorzien van een vaste wastafel in badmeubel, douchecabine en radiator. Hier bevindt zich ook een kast, waar de HR combi c.v. installatie is geplaatst.

2e verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich de vliering, die momenteel alleen met een trapje bereikbaar is . De vliering is beschoten (beloopbaar) en het dak is geïsoleerd.

Algemeen:
Dit is een fraai huis met veel karakter, in een goede staat en een prettige ligging.

Het grootste gedeelte van het huis is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel beglazing. Op de overloop aan de achterzijde van het pand bevindt zich een kunststof kozijn met dubbel beglazing en er zijn nog enkele originele (authentieke) kozijnen.

Het dak is na-geïsoleerd met steenwol. De dakpannen zijn in ca. 2005 geheel vervangen.

De HR combi c.v. ketel (Remeha Avanta, 2013) is eigendom .

De keuken is in 2009 geheel gerenoveerd.

Dit is een prettig pand met veel karakter in een rustige straat bij het centrum van Heerlen. De wijk (de voormalige NS-wijk) is aangemerkt als Rijksbeschermd stadsgezicht.

Moet je zien!