Bouwjaar1986
Perceel134 m²
Woonoppervlakte100 m²
Inhoud261 m³
Aanvaarding in overleg
Wonen op een prachtige locatie in dit prettige woonhuis waar je zo in kunt.

Indeling:
Via de brede voortuin bereik je de entree.

De parterre is nagenoeg geheel voorzien van een moderne laminaatvloer.

Via de welkomsthal met trappenhuis, meterkast (automaten, 4 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meters) en toegang tot het betegeld toilet met fonteintje, bereik je de woonkamer.

De woonkamer is T-vormig en beslaat een oppervlakte van ongeveer 27 m². In de woonkamer is ook een vaste wandkast en er is een openslaande deur naar de tuin.

De halfopen keuken 2.40 x 2.00 m. is voorzien van een moderne keukeninstallatie die is geplaatst in 2017. De keuken is voorzien van oven, gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriesvak en veel in ladeblok, kasten en caroussel in de hoekkast.

De tuin ligt op het oosten en is geheel omsloten. Hier is een breed terras met een knikarmscherm, er zijn sierborders en er is een stenen berging 2.52 x 1.92 m. De tuin is ook achterom bereikbaar.

Verdieping:
Via de overloop bereik je:
Slaapkamer 1: 4.27 x 3.19 m.
Slaapkamer 2: 2.99 x 2.60 m.
Slaapkamer 3: 3.21 x 1.98 m.

De betegelde badkamer 2.57 x 1.69 m. is voorzien van een ligbad en een badmeubel met vaste wastafel. Hier bevindt zich ook de mogelijkheid om de wasmachine en droger aan te sluiten.

2e verdieping:
De zolderverdieping (de verdiepingshoogte 2,63 m. tot aan de nok) is bereikbaar via een uitschuiftrap.

Hier bevindt zich de bergzolder, waar ook de Nefit Topline Hr combi c.v. installatie is geplaatst (bj. ca. 2015, eigendom).


Algemeen:
Dit is een fraai woonhuis in een mooie staat van onderhoud. Het huis ligt in het geliefde Bekkerveld parallel aan de Akerstraat.

Het pand is voor het grootste gedeelte voorzien van kunststof kozijnen met dubbel beglazing en deels van rolluiken.

Moet je zien!