Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Bouwjaar1935
Perceel194 m²
Woonoppervlakte132 m²
Inhoud585 m³
Aanvaarding in overleg
Dit fraaie woonhuis is nagenoeg instapklaar na een rigoureuze verbouwing die nog in de laatste fase van afwerking is. Dit huis moet je zien!

Indeling:

Souterrain (H= 1,95 m.):
Het pand heeft een droge kelder met twee ruimtes. Via de overloop bereik je:
Provisieruimte 1: 2,89 x 2,78 m. Hier bevindt zich de verdeler ten behoeve van de vloerverwarming op de parterre.
Provisieruimte 2: 2,89 x 3,97 m. Hier bevindt zich ook de HR combi c.v. ketel (Bosch d.d. 2011, gehuurd, € 42,99 / mnd).

Parterre (H= 2,77 m.):
Via de entree bereik je de ruime welkomsthal met meterkast (15 groepen, 3 aardlekschakelaars, hoofdschakelaar, slimme meters) en toegang tot het betegeld toilet (wandcloset) met fonteintje.

Vanuit de welkomsthal bereik je de woonkamer en de werkkamer, het trappenhuis en de keldertrap.

De woonkamer met open keuken 10,69 x 4,05 m. heeft brede openslaande deuren naar de tuin en heeft een luxe, gesealde siergrindvloer met vloerverwarming.

De keuken heeft een breed kook/spoeleiland met ladeblokken, luxe afzuigkap, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, en een brede kastenwand in lijnopstelling met koelkast, vriezer, oven, magnetron, en veel bergruimte.

De tuin heeft een breed beklinkerd terras en een gazon. De tuin is geheel omsloten en ligt op het oosten. Er is een stenen tuinberging 2,00 x 3,00 m.

Achter de heldere werkkamer/speelkamer 3,96 x 2,96 m, bevindt zich de pantry 3,18 x 2,96 m. met de aansluitingen voor wasmachine en droger of ander witgoed. De pantry heeft ook een openslaande deur naar de tuin.

Verdieping (H= 2,53 m.):
De verdieping is geheel voorzien van een moderne laminaatvloer, met uitzondering van de (betegelde) badkamer. Via de brede overloop bereik je:
Slaapkamer 1: 4,07 x 3,97 m. met rolluik
Slaapkamer 2: 4,14 x 3,49 m. met rolluik

De ruime badkamer is geheel luxe betegeld en heeft een brede inloopdouche, ligbad, dubbele vaste wastafel in badmeubel, 2e toilet (wandcloset) en een design radiator.

2e Verdieping:
Via het fraaie trappenhuis bereik je de overloop met toegang tot het 3e toilet (wandcloset) met fonteintje en 3 slaapkamers. Deze verdieping is geheel voorzien van een moderne laminaatvloer.
Slaapkamer 3: 3,57 x 2,54 m.
Slaapkamer 4: 2,97 x 2,62 m.
Slaapkamer 5: 3,50 x 3,55 m.

Algemeen:
Dit huis is fraai gerenoveerd met luxe materialen. Aan de renovatie wordt momenteel de laatste hand gelegd (de welkomsthal wordt voorzien van nieuw stukwerk).

Werkzaamheden zijn onder andere geweest, vanaf 2014:
Het verbouwen van de voormalige garage tot woonruimte op de parterre, met geheel nieuw leidingwerk, nieuwe meterkast, nieuwe keuken, vloerverwarming op de parterre en in de badkamer , stukwerk over de gehele parterre en kunststof kozijnen met dubbel beglazing in het hele pand.

Het dak is na-geïsoleerd en voorzien van nieuwe nokpannen (tuille du nord).

Het pand is voorzien van 8 zonnepanelen (deze zijn ter overname).

Er is een ruime, moderne badkamer gerealiseerd en ook de verdiepingen zijn voorzien van nieuw leidingwerk en nieuw stukwerk, met zelfs op de derde verdieping een toilet.


Kortom: dit is een zeer fraai, ruim woonhuis, dat je zeker gezien moet hebben!